020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

Gooische Dames Spel Eindhoven

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 10 personen
  • 3 uur
  • €25.00 p.p. (incl. BTW)

Pak deze uitgelezen kans om je vrijgezellenfeest origineel, verrassende en hilarisch te maken! Wij bieden ons Gooische Dames Spelprogramma in Eindhoven aan!

Het Gooische Dames spelprogramma is een groot avontuur. Samen met je vriendinnen ga je lekker los en ga je Eindhoven onveilig maken! Deze attractieve citygame zit vol avontuur, sfeer, gezelligheid, hilariteit en boven alles Girl Power! De uitdaging is om met Gooische stijl en charme onze uitdagende opdrachten te vervullen in het hartje van Eindhoven

Bij het slot van dit spannende stadspel in Eindhoven beoordeelt onze spelleider welk van jullie teams het grootste ‘Gooische dames- gehalte’ heeft! Het winnende team wint een stijlvol prijsje….

Gooische Dames Spelverloop
Welkom bij jullie inspirerende spelbegeleider op ons meeting point in Eindhoven. Er volgt een teamindeling en de teamcaptains krijgen een aantal essentiële spelmaterialen overhandigd. Onze enthousiaste spelbegeleider zorgt ervoor dat de spelregels en het spelverloop bij alle Gooische Dames duidelijk zijn. Daarna gaan jullie in fanatieke en concurrerende teams het centrum van Eindhoven in. Geïnspireerd door onze attractieve opdrachten ga je het stadshart van Eindhoven flink op stelten zetten!

Wat je ongeveer kunt verwachten? Elke missie die je uitvoert, dien je met een grote portie Gooische flair en Gooische attitude voor het voetlicht te brengen.
Doe net zoals Claire, Willemijn en al die andere bekende Gooische dames! Werp je Gooische charmes en je Gooische air in de strijd! Hilarische taferelen zijn het gevolg en zo wordt vrijgezellenfeest hier in Eindhoven een amusant en onvergetelijk feestje!

Gooische Dames Spelprogramma Eindhoven is inclusief:
-Enthousiaste en ervaren spelbegeleider
-Spelmaterialen Gooische Dames citygame
-Consumpties bij de prijsuitreiking
-Verrassend prijsje voor het winnende team
-Op elke dag en tijdstip naar keuze
-BTW