020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

Crazy 88 Eindhoven

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 12 personen
  • 3 uur
  • €25,00 p.p. (incl. BTW)

Wat wij u nu aanbieden is ongekend! Want Crazy 88 in Eindhoven is een spelprogramma vol variatie, gezelligheid en gekte! Zoiets als Crazy 88 heeft u nog nooit meegemaakt en zult u dus ook nooit meer vergeten! Voor waaghalzen en mensen die genoeg hebben van ‘standaardactiviteiten’ is dit een absolute must!

Tijdens dit geweldige Crazy 88 Spel in Eindhoven gaat u doldwaze en absurde opdrachten uitvoeren. Binnen een bepaalde tijdsduur en een specifiek speelveld vervult u deze krankzinnige opdrachten in de bruisende binnenstad.

Welkom in het levendige Eindhoven! U kunt rekenen op een warm onthaal van onze hartelijke Spelbegeleider. Deze enthousiaste begeleider deelt uw gezelschap op in fanatieke Crazy 88-teams. Elk van deze teams krijgt een digitale fotocamera en een uitdagende opdracht mee. Het startschot wordt gegeven en de knotsgekke strijd barst los. U duikt samen met uw team het levendige hart van Eindhoven in om zo een avontuurlijke tijd te beleven! Na afronding van de eerste Crazy 88-opdracht, telefoneert u naar uw spelbegeleider voor de volgende verrassende missie. Met de fotocamera kunt alle hilarische en geflipte opdrachten vastleggen. Zo kan na afloop worden nagenoten van dit maffe maar onvergetelijke Crazy 88 spelprogramma. Ook vrienden van u die er niet bij waren zullen dubbel liggen bij het zien van deze beelden!

Dit Crazy 88 Spelprogramma is een groepsuitstapje dat u kunt boeken voor elk gewenste datum en tijdstip!

Inclusief:
– Gedreven spelbegeleider(s)
– Consumpties
– Digitale camera
– Prijs voor de winnaars
– Inclusief download foto’s
– BTW

Opgelet! Het unieke spel Crazy 88 is door het ganse land te spelen. U kunt dit uitje bijvoorbeeld ook in uw eigen stad spelen. Telefoneer of mail met onze hulpvaardige medewerkers voor extra info of vraag een vrijblijvende offerte.

Een goed tip! Is het Crazy 88 Spel toch iets te absurd voor u? Kijk gerust eens verder bij ons ruime aanbod van andere spelprogramma’s en topuitjes.