020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

Sex in the City Spel Eindhoven

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 10 personen
  • 3 uur
  • €25,00 p.p. (incl. BTW)

Let goed op als je een groot liefhebber bent van  Sex and the City!

Wij hebben aansluitend op dit megasucces een perfect spelarrangement voor jou en je vriendinnen. Wat zou er nu geweldiger zijn dan een middag heerlijk eten en gek  doen samen met een groep vriendinnen? Hier is speciaal voor jouw gezelschap het Sex and the City Spelprogramma in Eindhoven!

Dit enerverende Sex and the City spel speelt zich af in de oergezellige stad Eindhoven. Galant worden jullie door onze sympathieke spelbegeleider verwelkomt. Deze ontvangst gaat gepaard met een verrassend en feestelijk drankje. Daarna worden er binnen uw groep fanatieke teams samengesteld en nemen jullie het spelmateriaal in ontvangst. Dan is het moment daar. Uw enthousiaste spelleider geeft het startschot en met je  vriendinnen duik je het Eindhovense centrum in. Slaag je erin om als echte ‘Sex and the Citygirls’ de uitdagende Sex and the City opdrachten tot een goed einde te brengen?

Een paar voorbeelden van onze gevarieerde opdrachten! Jullie zingen karaoke in  sfeervol Eindhovens cafe. Jullie doen een ‘stiletto run’ in een van de  winkelstraten in Eindhoven en jullie hebben zowaar de zoektocht naar jullie eigen Mister Big! Bij dit onvergetelijke spel wordt je uitgedaagd om elke missie met girlpower, stijl en klasse te volbrengen. Maar boven alles: met een hoog Sex and the City gehalte…

Wanneer iedereen klaar is met het voltooien van de amusante opdrachten, dan is het tijd om met de hele groep een lekker drankje te drinken en na te babbelen over alle belevingen. Jullie raken waarschijnlijk niet uitgepraat over de maffe ervaringen en al die gewaagde Sex and the City opdrachten…

Dit gedenkwaardige Sex and the City Spel is een ultieme activiteit voor een vrijgezellenfeest of ander groepsuitje. Het kan geboekt worden vanaf acht personen en dat kan op elke dag en tijd naar keuze!

Inclusief:
– Sympathieke en enthousiaste begeleiding
– Feestelijk drankje bij ontvangst
– Spelmaterialen Sex and the City Spel
– Consumptie
– Prijs voor winnende team
– BTW

Let op! Een geheel verzorgd vrijgezellenfuif of vriendinnenuitstapje in Eindhoven kan ook! Dit spelprogramma is goed te combineren met een Hou van Holland-Diner, Moorddiner of een andere dinnergame.