020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

Popquiz Eindhoven

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 15 personen
  • 1,5 uur
  • €25,00 p.p. (incl. BTW)

Het enige echte muzikale groepsuitje in Eindhoven is natuurlijk de Popquiz! Dit afwisselende uitstapje in Eindhoven zal u verblijden met de nostalgische pophits van de periode ’70, ’80, ’90. Ook actuele tunes en songs zijn van de partij en maken dit muziekfestijn compleet!  Deze gezellige Popquiz wordt gespeeld in verschillende uitdagende muziekrondes. We hebben een ‘raad de plaat ronde’ en de herkenbare ‘tv tunes ronde’. En bij de singing bee kunt u samen met uw gezelschap lekker losgaan! Dit is een uitgekiende happening in Eindhoven vol variatie en muzikaliteit!

U voelt zich meteen thuis in de door ons speciaal uitgekozen ruimte in het levendige centrum van Eindhoven. Daar verwelkomt onze sympathieke Quizmaster u en bedient hij uw groep met een wervelende introductie op onze fantastische Popquiz. Er worden verschillende competitieve teams samengesteld voor dit melodieuze samenzijn. Uw fanatieke teams strijden tegen elkaar voor de eer en natuurlijk voor de zeer begeerde hoofdprijs. Na deze muzikale happening zal Eindhoven u altijd bij blijven en u doen terugdenken aan dit onvergetelijke uitje.

Populaire songs, deuntje, tunes en muziekfragmenten wisselen elkaar in hoog tempo af! Wie steekt wie de loef af? Sommige groepsgenoten zullen u versteld doen staan, of misschien doet juist u hen wel versteld staan?

Aan het einde van dit event zal blijken welk team superieur was en over de meeste kennis beschikt. Deze winnaars zullen de eervolle hoofdprijs in ontvangst nemen.

Dit sfeervolle uitje is een perfecte combinatie van teambuilding en plezier. Bij uitstek geschikt als vrijgezellenfeest in Eindhoven!

Inclusief;
– Professionele quizmaster
– Popquiz en materialen
– Prijs voor winnend team
– Zaalhuur
– BTW