020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

CSI Eindhoven

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 10 personen
  • 3 uur
  • €25,00 p.p. (incl. BTW)

Had u ooit gedacht dat een  middagje speuren in de historische binnenstad van Eindhoven zo leuk zou zijn? Dit uitje is spannend, sfeervol en gewoonweg gezellig.

Denkt u dat er altijd al een slimme rechercheur in u heeft gezeten? Let op: dan is onze CSI Eindhoven een uitmuntende activiteit voor u en uw groep! Tijdens dit enerverende en boeiende groepsuitje onderzoekt u in fanatieke teams de binnenstad van Eindhoven. U speurt naar doorslaggevende aanwijzingen waarmee u dit illustere  moordspel kunt oplossen. Dit zenuwslopende CSI spelprogramma in Eindhoven zit boordenvol groepsdynamica, gezelligheid en plezier. Deze happening in het bruisende Eindhoven is uitermate geschikt als groepsevent of vrijgezellenuitje!

CSI Spelverloop
Vandaag is de dag waarop Eindhoven wordt opgeschrikt. Een heftige liquidatie vond plaats en een oude bekende van de politie was het slachtoffer. Wijzen alle feiten op een vergelding in het criminele circuit? Het politiekorps weet het niet zeker. Inmiddels zijn een aantal verdachten opgepakt, maar wie van deze dubieuze lieden is nu de werkelijke dader? De agenten weten zich geen raad meer, grijpen naar het allerlaatste redmiddel en doen een beroep op de succesvolle specialisten van het CSI Team! Klaar voor de start!

Bij aanvang van dit onderhoudende uitje staat een goedlachse spelbegeleider u op te wachten om u welkom te heten. Onze enthousiaste CSI-begeleider maakt een groepsindeling zodat er verschillende competitieve teams ontstaan. Elk van deze teams ontvangt de onmisbare hulpmiddelen voor de topdetective: namelijk het spykit koffertje. In dit koffertje zit een fototoestel en het broodnodige navigatiesysteem. Natuurlijk wordt ook elk team voorzien van een uitgebreid en goed geordend informatiedossier. Hierin staan profielschetsen van verdachten maar ook andere belangrijke feiten en details.

Nu de teams bekend zijn en de hulpmiddelen zijn uitgedeeld, klinkt het startschot voor deze sprankelende speurmiddag. U en uw gezelschap duiken de levendige binnenstad van Eindhoven in. Cruciale aanwijzigen en duidelijke tekenen die bij het stoffelijk overschot gevonden zijn, brengen u gaandeweg tot een ontluisterende uitkomst. Zult u deze brute moord oplossen en Eindhoven ontdoen van deze gevaarlijke misdadiger?

Bij terugkomst van uw intensieve maar enerverende speurtocht ontvangt uw sympathieke spelleider u met een heerlijk drankje. Na het bijkletsen vindt de prijsuitreiking plaats. Wie zijn de gelukkigen van het winnende team en ontvangen de verdiende hoofdprijs?

Volgens ons ben u toe aan dit middagje spannende mysterie in de Eindhovense binnenstad. Met het CSI Spelprogramma bent u verzekerd van een middag vol teambuilding en plezier in het centrum van Eindhoven.

Inclusief:
– Professionele begeleider(s)
– Spelmaterialen CSI Spelprogramma
– 1 consumptie p.p.
– Prijs winnend team
– BTW