020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

Ontmasker de Trol Eindhoven

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 12 personen
  • 3 uur
  • €25,00 p.p. (incl. BTW)

Het Ontmasker de Trol Spelprogramma speelt u in Eindhoven! Dit is een onvergetelijk spelprogramma met spannende opdrachten, teambuilding, sfeer en gezelligheid?

Het leuke van het uitmuntende Ontmasker de Trol spelprogramma is dat u uw vrienden van hun onverwachte kant leert kennen.

Bij aankomst krijgt u een warm onthaal van  uw professionele spelbegeleider. Deze topbegeleider wijst u de weg in deze gezellige locatie in het hart van Eindhoven. Zodra iedereen er klaar voor is volgt een wervelende uitleg van de spelregels van het Ontmasker de Trol spel. Uw groep wordt verdeeld in evenwichtige en concurrerende teams. Binnen elk van deze teams zal iedereen een bepaalde rol krijgen toegewezen. Maar wij waarschuwen u maar alvast! Want tijdens dit spel kruipen er ongemerkt een paar hypocriete mollen rond!

De verschillende fanatieke teams gaan het centrum van Eindhoven in voor vervulling van de boeiende opdrachten. Door middel van samenwerking, inzet en teambuilding probeert u de verrassende opdrachten te vervullen. Toch vertrouwt u het niet. Probeert die onbekende dekselse Trol ervoor te zorgen dat de missie faalt en alles in het honderd loopt?

Het Ontmasker de Trol spelprogramma is vermakelijk, soms hilarisch, maar bovenal gevarieerd en compleet!  Een uitgelezen kans voor een groepsuitje in een topstad als Eindhoven!

Inclusief:
– Professionele spelbegeleider
– Cafébezoek inclusief consumptie
– Spelmaterialen Ontmasker de Trol
– BTW

Let op! U kunt Ontmasker de Trol op allerlei plaatsen in Holland spelen. Wilt u bijvoorbeeld dit uitstapje in eigen stad doen of wellicht in een andere stad naar keuze? Dat kan. Per mail of telefonisch kunt u extra informatie ontvangen van een van onze sympathieke medewerkers.