020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

Hou van Holland Quiz Eindhoven

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 10 personen
  • 3 uur
  • €25,00 p.p. (incl. BTW)

Uw gezelschap of organisatie is toe aan een unieke beleving. En daarom hebben wij speciaal voor u de ik Hou van Holland Quiz in het sfeervolle Eindhoven.  Onze ik Hou van Holland Quiz is een  topspel waarbij teambuilding en enthousiasme gekoppeld wordt aan plezier en ontspanning!

Wij verwelkomen uw groep in een speciaal geselecteerde ruimte in het levendige stadscentrum van Eindhoven. Daar vangt onze vriendelijke en gedreven Quizmaster u op. Uw groep wordt verdeeld in wedijverende teams die een elk eigen teamcaptain hebben. Deze fanatieke teams nemen het vervolgens tegen elkaar op gedurende een  strijd vol kennis, weetjes en andere opdrachten. Gedurende afwisselende rondes stellen wij uw Holland-kennis flink op de proef.

De Quizmaster laat u erin komen tijdens de algemene kennisronde. Deze opwarming zal uitwijzen hoe u ervoor staat. Wat weet u eigenlijk van dit  kikkerlandje?

Dan volgt er veel variatie met het actief uitbeelden en bieden, maar ook opdrachten waarbij u moet schatten en raden. Al deze uitdagingen komen in hoog tempo voorbij. Natuurlijk zal de gebruikelijke singing bee ook aan bod komen.  Heeft u al een idee wie er als trotse winnaar uit de strijd zal komen? Wie wint de hoofdprijs en de eeuwige roem?

Een actieve middag vol sfeer, gezelligheid en samenzijn met uw gezelschap in Eindhoven. Dat is wat u kunt verwachten van dit topevent! Boek de ik hou van Holland Quiz en wees verzekerd van succes!

Inclusief:
– Ervaren en enthousiaste Quizmaster
– Hou van Holland spelmaterialen
– Zaalhuur
– Hoofdprijs voor winnend team
– BTW