020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

Oud Hollandse Spelen Eindhoven

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 20 personen
  • 1,5 uur
  • €25,00 p.p. (incl. BTW)

Het is zover! U bent helemaal klaar voor een bijzonder nostalgische spelprogramma in Eindhoven. In deze wereldstad hebben wij speciaal voor u de Oud Hollandse Spelletjes van zolder gehaald! We hebben het stof afgenomen en de boel opgeleukt! Wij beloven u een geweldige happening met onze ‘Oud Hollandse Spelen’. Deze mieterse en gave spelletjes herkent u vast wel. We herbeleven de tijd van onze grootouders en brengen oud vertier weer tot leven. Het wordt keigezellig met de Oud Hollandse Spelen in Eindhoven!

Nostalgisch Spelprogramma in Eindhoven
In een sfeervol en oer-Hollandse locatie staat het te gebeuren. Deze sfeervolle uren zullen in het teken staan van grootvaders tijd. Een enorme variatie aan Oud Hollandse Spelletjes komen vandaag voorbij. Wij serveren deze topspelen op maat voor u uit. Wat kunt u verwachten tijdens dit ludieke spelprogramma in Eindhoven? Welnu, uw groep gaat in verschillende teams blikken gooien, ringwerpen, zaklopen en spijkerpoepen. En is er iemand van uw gezelschap die de welbekende spiraal nog aan kan! Uw fanatieke teams rouleren van spel naar spel. Deze nostalgische en knotsgekke tijd met de  Oud Hollandse spelen in Eindhoven zal u nog lang bij blijven.

Welk van deze enthousiaste teams is het meest fanatiek en heeft de pure winnaars in huis? Wie zal de hoogste eindscore halen en welk team zal zich de winnaar van de ‘Oud Hollandse Spelen in Eindhoven’ noemen! Welke kanjers excelleren en gaan weer huiswaarts met de eervolle hoofdprijs?

Ons compleet Oud Hollands spelprogramma in Eindhoven is bij uitstek geschikt voor uw sfeervolle familie-uitje of uw perfect georganiseerde vrijgezellenfeestje!

Inclusief:
– Zaalhuur
– Oud Hollandse Spelen en spelmaterialen
– Gedreven spelbegeleider(s)
– BTW