020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

Comedy Workshop Eindhoven

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 10 personen
  • 2 uur
  • €25,00 p.p. (incl. BTW)

Leer uw gezelschap van een andere kant kennen met dit vrijgezellenuitje in Eindhoven. Maak kennis met de geestige kant van uw collega’s en vrienden! De bruisende Stand Up Comedy Workshop in Eindhoven biedt u een beleving die u niet snel meer zult vergeten. Sta versteld van de onvermeende talenten van uw groepsgenoten! Dit wordt lekker lachen en meligheid troef bij deze gezellige Stand up Comedy Workshop in Eindhoven!

Hilarisch bedrijfsuitje Eindhoven
Centraal in het centrum van Eindhoven hebben wij een sfeervolle privéruimte voor u geregeld. Onze sympathieke topcomedian geeft u bij aankomst een warm onthaal. Dit amusante groepsuitje in Eindhoven wordt vandaag omlijst met verrassing en lol. Tijdens deze meeslepende en boeiende workshop leert u de tips en tricks van een gelouterde comedian. Dit is kennis en kunde waar u nog lang plezier van heeft!

Onze succesvolle Comedy Workshop in Eindhoven vangt aan met een uitnodigende introductie over het illustere Stand Up Comedy en de magische basisbeginselen ervan. Vanaf vandaag weet u hoe u het best een sappig verhaal vertelt en hoe u de  luisteraars om u vinger windt. Extra leuk aan dit uitje in Eindhoven is dat u vanaf nu deze weetjes ook in uw dagelijkse leven kunt toepassen! Hoe wordt een presentatie het best opgebouwd en hoe wordt uw verhaal leuker, geestiger en nog spannender? Al deze elementen maken dit sfeervolle en prettige uitje in Eindhoven tot een doorslaand succes! Bij dit groepsuitje in Eindhoven wordt nieuwe humor in uw werkuren en vrije tijd geblazen!

Inclusief:
– Professionele top comedian
– Zaalhuur
– BTW