020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

Flashmob Workshop Eindhoven

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 12 personen
  • 2 uur
  • €25,00 p.p. (incl. BTW)

Vandaag ga je jouw naam vestigen in Eindhoven! Jawel, Eindhoven zal je vrienden of vriendinnen niet snel meer vergeten! Een van onze meest fantastische en originele uitjes is namelijk de Flashmob Workshop Eindhoven! Wij luisteren je vrijgezellenfeest op met heerlijke muziek, spetterende dans, avontuur, sfeer en gezelligheid!

Onze inspirerende choreografe bereidt je voor op een publiek dansoptreden van jewelste! Samen met je vrijgezellengroep ga je een bruisende dansact weggeven midden in het stadshart van Eindhoven! Dit doe je volkomen onverwacht en geheel onaangekondigd! Dit worden onvergetelijke en hilarische uurtjes!

Kom binnen in onze dansruimte in het centrum van Eindhoven. Onze choreografe gaat even lekker met jullie aan de slag. Kies om te beginnen een danshit uit die jullie allemaal super vinden. Bijvoorbeeld een danshit van een actuele ster zoals Lady Gaga, Rihanna of Beyonce. Of ligt een hit van een oude legende jullie beter? Jullie mogen het zeggen! Wanneer alle moves en danspasjes goed in het systeem zitten, is het tijd voor een welverdiend pauzedrankje. Even uitpuffen, opladen en bijkletsen. Daarna werken we toe naar de Grande Finale van je onvergetelijke vrijgezellenfeest in Eindhoven.

Onopgemerkt en stiekem wandelen jullie daarna naar een geschikte dansplek midden in de Eindhovense binnenstad! Daar worden de voorbijgangers en inwoners van Eindhoven aangenaam overdonderd door jullie waanzinnige dansact! Bovendien gaan de beelden van jullie dansshow niet verloren! We leggen namelijk speciaal voor jullie het eindresultaat vast op beeld!

Dit zal Eindhoven nog lang gaan heugen! Maak deze spetterende en swingende uurtjes mee samen met je vriendengroep of vriendinnengroep. Onze Flashmob Workshop Eindhoven is natuurlijk de perfecte activiteit voor je vrijgezellenfeest of andere viering!

Workshop Flashmob Eindhoven is inclusief:
– Professionele choreografe en dansbegeleider
– Zaalhuur dansruimte Eindhoven
– Garantie op swingend gezelschapsuitje
– BTW