020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

Workshop Buikdansen Eindhoven

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 12 personen
  • 2 uur
  • €30.00 p.p. (incl. BTW)

Wij geven je vrijgezellenfeest in Eindhoven een boost met een actieve en verrassende Workshop ! Speciaal voor een vriendinnenuitje in Eindhoven bieden wij de spetterende Workshop Buikdansen! Maak je vrijgezellenfeest compleet met dit sfeervolle, actieve en bijzondere uitje.

Veel mensen weten dat niet, maar buikdansen is al eeuwenoud! Deze dansvorm is nostalgisch. Vele eeuwen terug werd door middel van buikdansen belangrijke mythologische verhalen uitgebeeld door priesteressen en tempeldanseressen. Vele jaren later brachten zigeuners deze fascinerende dansvorm vanuit het Oosten naar Europa. Een aantal nieuwe bewegingen werden toegevoegd en zo is het buikdansen verworden tot de huidige populaire dansvorm.

Onze enthousiaste buikdanseres wacht jullie op in onze repetitieruimte in het stadshart van Eindhoven.  Onze professionele buikdanseres vertelt je wat er bij het buikdansen komt kijken. Tijdens deze gezellige Workshopuurtjes ga je alle tips en tricks van deze oeroude dansvorm leren kennen. En bovenal heb je samen met je vriendinnengroep een geweldige tijd in Eindhoven. Ken je trouwens ons speciale 1001 nachten kostuum? Deze prachtige dansoutfit is namelijk speciaal voor een aanstaande bruid van je vriendinnengroep bedoeld. De vriendinnen van de bruid krijgen prachtige rinkelende muntensjaals om en vervolgens buikdansen zij om hun vriendin heen. Zo krijgt onze Workshop Buikdansen in Eindhoven een bijzondere en feestelijke ambiance. Bij onze succesvolle Workshop leer je alle geheimen en speciale danstechnieken van het hippe buikdansen.

Tussen de heerlijke danssessies door lasten jullie een pauzemoment in om met een sfeervol drankje ervaringen uit te wisselen. Boek onze Workshop Buikdansen en bewijs jezelf en je vriendinnen een grote dienst. Luister het programma van je vrijgezellenfeestje in Eindhoven  op en ga los!

Workshop Buikdansen in Eindhoven is inclusief:
– Professionele en inspirerende buikdanseres
– Zaalhuur danszaal Eindhoven
– Materialen
– BTW