020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

Crazy Walking Diner Eindhoven

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 12 personen
  • 3,5 uur
  • €60,00 p.p. (incl. BTW)

Hou je van originaliteit, verrassing en gekte? Dan zit je bij ons Crazy Walking Diner citygame in Eindhoven aan het juiste adres! Dit is namelijk een hilarisch en avontuurlijk vrijgezellenfeest! Heb je enig idee hoe bizar je vrienden of vriendinnen zich kunnen gedragen? Vandaag kom je erachter! We gaan jullie namelijk uitdagen om een paar krankzinnige missies in het drukke centrum van Eindhoven uit te voeren!

De gekte gaat start vanaf ons trefpunt in het stadshart van Eindhoven. We hebben een enthousiaste en kundige spelleider voor het Crazy Walking Diner Citygame. Onze spelleider geeft voor aanvang een wervelende en attractieve introductie. Nu de spelregels en het spelverloop helder zijn, kun je samen de stad in! In de komende hilarische uren van je vrijgezellenfeest ga je Eindhoven onveilig maken!

Speel samen met je vrijgezellengroep ons Crazy Walking Diner Game in drie avontuurlijke en melige spelrondes. Onwaarschijnlijke en supermaffe opdrachten komen op je af. De uitvoering van elke opdracht leg je vast op camera. Nu heb je bewijsmateriaal, want na afloop gaat onze spelleider met het beeldmateriaal de opdrachten beoordelen. Het beste team ontvangt een leuk prijsje! Deze opnames van al je avonturen in Eindhoven mag je ook mee nemen naar huis om nog een terug te kijken in een nostalgische bui!

Maar dit arrangement is ook heerlijk en Bourgondisch! De maffe spelrondes speel je namelijk tussen onze feestelijke dinergangen door. Jullie bezoeken samen drie geweldige restaurants in Eindhoven. Onderweg maak je kennis met de mooiste plekjes van het historische Eindhoven. De meest knusse pleintjes, de historische straten en nostalgische kerkjes die Eindhoven bezit. Tussen alle gekte door kun je volop genieten van ons feestelijke en luxe maaltijd. Want met ons verrukkelijke driegangen diner komen alle liefhebbers aan bod. Kies tussen vegetarisch, vlees of vis en laat je verwennen…

Voorbeeldprogramma Crazy Dinner Game Eindhoven;

Een indicatie van het programmaverloop. De tijden kunnen in overleg worden aangepast.
17.00 Spelronde A
17.45 Voorgerecht bij Restaurant Eindhoven I
18.30 Spelronde B
19.00 Hoofdgerecht bij Restaurant Eindhoven II
20.00 Spelronde C
20.45 Dessert bij Restaurant Eindhoven III

Wie van je vrienden of vriendinnen verdenk jij nu al van een hoog Crazy-gehalte? Wie van jullie heeft de meeste lef en branie? Wie krijgt een wildvreemde passant zo gek om midden in het centrum van Eindhoven te schateren van het lachen? Wie lukt het om willekeurige personen de polonaise te laten lopen door een winkelstraat in Eindhoven? Dit is een onvergetelijk en ongekend vrijgezellenfeest! Speel samen met ons het Crazy Walking Diner Game en wees een dagje lekker krankjorum!

Crazy Walking Diner Eindhoven is inclusief:
* Enthousiaste en gedreven spelbegeleiding
* Spelmaterialen citygame Eindhoven
* Uitgebreid driegangen diner
* BTW