020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

Salsa Workshop Eindhoven

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 10 personen
  • 2 uur
  • €30,00 p.p. (incl. BTW)

Klaar voor ons Salsa-avontuur in Eindhoven? Laat je samen met je vriendengroep meevoeren op de heerlijke ritmes en melodieën van deze Latin Music. Met onze Salsa Workshop wordt je vrijgezellenfeest geheid een verrassende, swingende en originele happening. Voor een bijzonder vrijgezellenfeest in het hartje van Eindhoven zit je met deze Salsa Workshop goed!

In het stadshart van Eindhoven hebben we voor jullie een sfeervolle dansruimte geregeld. Onze hartelijke en ervaren Salsa-instructeur zal je daar welkom heten. Deze bewezen instructeur vergezelt je op dit exotische reisje langs de geheimen van de Salsa. Vandaag verbaas je jezelf en word jij een echte Salsa-danser!

Gelukkig is onze Salsa Workshop in Eindhoven geschikt voor alle leeftijden, seksen en voor alle ervaringsniveaus. Heb je de bereidheid om uit je dak te gaan en te genieten, dan val je met je neus in de boter. Verrijk jezelf met nieuwe dansbewegingen en leer het speelse voetenwerk aan waar Salsa om bekend staat!

Onze Salsa-kenner geeft jullie een uitdagende intro en daarna ga je samen een paar prikkelende oefeningen doen om warm te draaien. Vervolgens kan het grote werk beginnen en gaan alle voetjes van de vloer. In deze heerlijke uurtjes zul je speelsgewijs de danstechnieken van het Salsa dansen gaan verkennen.

Als jullie eenmaal op gang komen dan zijn jullie verkocht! Kies voor een actief en ontspannen vrijgezellenfeest. Dit bruisende en swingende dansfeest in Eindhoven gaat je vrijgezellenviering compleet maken!

De Salsa Workshop Eindhoven is inclusief;
– Ervaren Salsa-instructeur
– Zaalhuur dansruimte Eindhoven
– BTW