020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

Workshop Musical Dansen Eindhoven

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 12 personen
  • 2 uur
  • €25.00 p.p. (incl. BTW)

Maak van je vrijgezellenfeest in Eindhoven een feest van dans en nostalgie! Jij bent vandaag een Musical Ster en je speelt de rol van je leven! Leef je uit bij onze Workshop Musical Dansen in Eindhoven. Samen met je vrienden of vriendinnen ga uit je dak op de onvergetelijke klanken van bekende musicals zoals Fame, Grease of Chicago! We hebben voor jullie een exclusieve danszaal in Eindhoven centrum geregeld. Tal van musicalklassiekers hebben wij in de aanslag voor een grandioze en swingende tijd!  Overigens maakt je leeftijd of ervaringsniveau niet uit bij deze dansworkshop. Sfeer, gezelligheid en plezier staan centraal tijdens de Workshop Musical Dansen in Eindhoven.

Workshop Musical Dansen Eindhoven
Kom binnen in onze sfeervolle dansruimte in hartje Eindhoven. Onze sympathieke en gedreven choreograaf zal jullie vandaag inspireren. Want deze dansuurtjes monden uit in een swingende happening! Laten we beginnen met een dynamische en attractieve warming up. Daarna ga je samen repeteren voor een daverende slotperformance! Onze choreograaf heeft  een verrassende musical-choreografie voor jullie paraat. Bij deze onvergetelijke musical-dans krijgt iedereen een uitdagende rol toegewezen. Music on and go! Want nu ga je zweten, swingen, springen en bovenal veel plezier met elkaar hebben! De sfeer en gezellige ambiance van je vrijgezellenfeest in Eindhoven staat immers centraal bij onze Workshop Musical Dansen!

Vier samen met je vrijgezellenclub dit actieve en swingende vrijgezellenfeest.

Jullie fascinerende eindperformance leggen we speciaal voor jullie vast op beeld. Neem dit aandenken mee naar huis en geniet op een moment naar keuze nog eens na!

Kies nu voor dit fantastisch en actief vrijgezellenfeestje. Je vrijgezellenuitje in Eindhoven wordt een ongekend succes met sfeer, muziek, swing en heel veel lol!

Workshop Musical Dansen Eindhoven is inclusief:
– Professionele danser/ choreograaf
– Zaalhuur oefenruimte Eindhoven
– Garantie op swingend groepsuitje
– BTW