020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

So You Think You Can Dance Eindhoven

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 12 personen
  • 2 uur
  • €25,00 p.p. (incl. BTW)

Je vrijgezellenfeest in Eindhoven kan een feest vol beweging, sfeer en gezelligheid worden! Vier je vrijgezellenuitje op een swingende manier en volg onze heerlijke Workshop So you think you can dance! Train je armen, je benen en je voeten op onze meeslepende danshits! Onze ervaren danslerares wijst je de weg. Samen met je vrienden of vriendinnen ga je Eindhoven eens goed op zijn kop zetten!

Kom binnen in onze danszaal in Eindhoven. Deze dansworkshop vindt plaats in een feestelijke en gezellige ambiance. Onze ervaren choreografe past de aangeboden danstechnieken aan op elke leeftijd en dansniveau. Kortom: iedereen uit je gezelschap komt volop aan zijn of haar trekken!

We beginnen deze spetterende dansuurtjes met een dynamische en attractieve warming up. Dan legt onze danslerares een smaakvolle choreografie uit. Samen met je vriendengroep ga je deze inspirerende dansact instuderen! Kiest een hitsong van een bekende hedendaagse artiest. Of wil je liever een nummer van een oude legende? Het kan allemaal bij onze topworkshop in Eindhoven. Beyoncé, Pink, Anouk, Rihanna, Michael Jackson, Prince en Madonna…. We hebben alles paraat!

Deze geweldige Workshop So you think you can dance is gezellig, sfeervol en buitengewoon leerzaam! Jullie bruisende eindperformance zetten we speciaal voor jullie op film. Je kunt de beelden dus als bijzonder aandenken meekrijgen. Zo kun je nog lekker nagenieten van je swingende vrijgezellenfeest in Eindhoven.

Is het een vrijgezellenfeest voor dames? Let op: wij hebben een speciale act! Ken je de Beyonce-dans ‘Put A Ring On It’? Bij dit sensuele nummer zal de vrijgezel in kwestie ‘shinen’ als middelpunt tussen haar vriendinnen. Een andere topact die we voor jou in petto hebben is de Cell Block Tango uit de historische en populaire musical Chicago! We hebben dus al wat geslaagde dansplannen voor je klaar liggen voor je vrijgezellenfeest in Eindhoven. Dus aarzel niet en boek onze dansworkshop en Dance The Night Away!!

So you think you can dance Workshop Eindhoven is inclusief:
– Professionele danslerares/ choreografe
– Zaalhuur danszaal Eindhoven
– Garantie op actief en sfeervol uitje
– BTW