020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

Popquiz Diner Eindhoven

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 10 personen
  • 3,5 uur
  • €60,00 p.p. (incl. BTW)

Het Popquiz Speldiner in Eindhoven is een arrangement dat u zeker een keer moet hebben meegemaakt. Dit is het ideale speldiner voor uw bedrijfsuitje, groepsevent, vrijgezellenfuif of welk uitstapje dan ook. Dit sfeervolle Popquiz Speldiner is een entertainende muzikale popquiz omlijst door een voortreffelijk drie gangen-diner. De gevarieerde rondes van onze enerverende popquiz spelen zich af tussen de smakelijke gerechten door. U wordt bediend met bekende tunes en muziekfragmenten uit de jaren 60, 70, 80 en 90.  Natuurlijk zijn ook actuele hits en deuntjes van de partij.

We zijn benieuwd of uw muzikale kennis zo groot is dat de monden van uw collega’s, vrienden of familie openvallen gedurende dit oergezellige speldiner in het sfeervolle Eindhoven!

Popquiz Spelverloop
Onze ”Pop Quizmaster” is gedreven, enthousiast en professioneel. Deze Quizmaster zal bij aanvang van uw avond het popelende gezelschap opdelen in strijdvaardige teams. Deze concurrerende teams vechten, tussen het menu, een hilarische muzikale strijd uit. Onze sympathieke Quizmaster overlaadt u met uitdagende vragen, nostalgische tunes en herkenbare muziekfragmenten uit de hoogtijdagen van de jaren 60, 70, 80 en 90. Onze animerende Popquiz begint met de algemene kennisronde. Een van de mogelijke vragen: ‘weet u nog in welk jaar Nederland het songfestival won?’. Of wat dacht u van: ‘Hoe heette de zangeres zonder naam nu eigenlijk echt?’ Met de juiste antwoorden kunt u punten scoren en een gooi doen naar de hoofdprijs! Bij deze topquiz komen ook onvergetelijke tv tunes aan de orde. Wie weet zit er op dat gebied een specialist in uw team? Dit uitje blinkt uit in gezamenlijkheid en teambuilding, want met elkaar beluistert u kostbare muziekfragmenten en haalt u mooie herinneringen op. Dit heerlijke Popquiz Speldiner in Eindhoven staat bol van afwisseling en biedt voor allen aanwezigen veel herkenbaarheid en pret. Het is uitermate geschikt voor alle leeftijden!

Dit boeiende Popquiz Speldiner in Eindhoven het ultieme uitstapje. Het is te boeken voor bijvoorbeeld: vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes of personeelsfeesten of andere groepsuitjes.

Het hele jaar door kunt u dit succesvolle muzikale uitje vol gezelligheid bij ons aanvragen. Een ruime lijst aan andere groepen en gezelschappen zijn u al eerder voorgegaan en dit naar zeer grote tevredenheid!

Inclusief:
– Professionele quizmaster
– Compleet verzorgd 3 gangen diner
– Spelprogramma
– Hoofdprijs voor het winnende team
– Zaalhuur
– BTW

Trouwens! Onze  topactiviteit de Popquiz is ook los bij ons te boeken. U kunt de Quiz dus ook spelen zonder diner en eventueel op uw eigen locatie of een andere geslaagde locatie naar eigen keus. Wij leveren maatwerk en denken dus graag met u mee! Meer informatie of offerte kunt u opvragen bij  een van onze behulpzame medewerkers.