020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

Moord Lunch Eindhoven

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 10 personen
  • 2,5 uur
  • €40,00 p.p. (incl. BTW)

In een gezellig restaurant in Eindhoven staat u en uw gezelschap heel wat te wachten! Hier gaat u namelijk het bloedstollende Moordspel spelen. Tijdens dit spannende Moordspel kunt u niemand vertrouwen en moet u voorzichtig te werk gaan. Wie zal de onderste steen boven krijgen en het mysterie rond deze ijzingwekkende moord ontrafelen?

Dit geweldige Moordspel is bij uitstek geschikt als activiteit voor uw vrijgezellenuitstapje in Eindhoven.

Moord Lunch
Na binnenkomst in dit knusse restaurant in Eindhoven neemt u plaats aan de voor u gedekte tafel. Even later kletst u onder het genot van een drankje lekker bij met uw groepsgenoten. Net als de sfeer erin komt, dan slaat het noodlot toe en wordt u verrast door onverwacht bezoek. Politie-agenten vallen plotseling uw locatie binnen en onthullen dat er op deze plek een gewelddadige moord is gepleegd. Uit uw eigen gezelschap worden verdachten gesommeerd om met de agenten mee te gaan… Met behulp van uiterlijke aanpassingen en de nodige rekwisieten worden deze verdachte types nog verdachter gemaakt. Nu is het aan de andere deelnemers om aanwijzingen te ontdekken. Door gewiekste ondervragingstechnieken is de echte dader misschien wel te ontmaskeren? Door welk team wordt dit bruisende Moordspel als eerste opgelost?

Natuurlijk zullen wij u tijdens deze Moordlunch in hartje Eindhoven goed verwennen. Uw gezelschap zal gedurende dit spannende Moordspel-arrangement niets tekort komen. Tussen alle nevelen van mysterie door trakteren wij u op een uitmuntende High Tea. Dit bestaat uit overheerlijk belegde broodjes, unieke scones, zoetigheden en natuurlijk een ruime keuze uit lekkere thee en andere dranken.

Inclusief:
– Het complete Moordspel
– Privé-ruimte & locatiekosten
– Een smakelijke & uitgebreide High Tea
– Diverse theemelanges, koffie en jus d’ Orange
– Acteurs
– Spelmaterialen
– BTW

Opgelet! Heeft u wel interesse maar niet het minimum aantal deelnemers? U kunt ook betalen voor het minimum aantal personen en u heeft een top-arrangement!

Top-tip! Een andere speellocatie of een andere stad op het oog? Geen probleem. Wij bieden het Moordspel overigens eveneens los aan. Belt of mailt u nu meteen met ons kantoor. Onze hulpvaardige medewerkers staan u graag te woord voor advies of een vrijblijvende offerte.