020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

Walking Dinner Eindhoven

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 10 personen
  • 3,5 uur
  • €60,00 p.p. (incl. BTW)

Tijd voor nostalgie, gezelligheid en inspiratie. Het Walking Dinner in Eindhoven is het perfecte arrangement als u toe bent aan een plezierig en smakelijk uitstapje. In het historische Eindhoven krijgt u een drietal schitterende wandelingen met ook een drietal verrassende gerechten bij drie knusse restaurants. Laat u meevoeren door de historie en de heerlijkheden van het Walking Dinner in Eindhoven. Geniet samen met uw gezelschap met volle teugen en wandel met ons mee!

Walking Dinner Eindhoven
Op onze afgesproken plek wacht onze sympathieke en joviale gids u op. Uw groep is klaar voor een onvergetelijke avond. Het Walking Dinner in Eindhoven gaat beginnen. Deze avond beleeft u niet alleen onvergetelijke wandelingen maar ook komt u aan uw trekken met heerlijke gerechten die u te wachten staan.

De eerste wandeling van het Walking Dinner Eindhoven brengt u langs bijzondere plekken van de stad Eindhoven. Een indrukwekkende stad vol traditie en boeiende bezienswaardigheden. In het eerste gezellige restaurant heeft u de keuze uit een drietal smakelijke voorgerechten. Bij dit unieke Walking Dinner wordt met alles rekening  gehouden. Vegetariërs of groepsgenoten met dieetwensen hebben ook volop keuze uit het heerlijke aanbod.

Na het nuttigen van ons voorgerecht is het tijd voor een tweede indrukwekkende wandeling. Uw gids heeft een hoop smeuïge verhalen en grappige weetjes over Eindhoven paraat. Dit maakt uw wandeling sfeervol en boeiend. In het volgende restaurant wordt het hoofdgerecht van deze smakelijke Walking Dinner geserveerd.

Wanneer u en uw gasten zich tegoed hebben gedaan aan het tweede culinaire hoogstandje, is het tijd voor de laatste prachtige wandeling van dit onvergetelijke Eindhovense Walking Dinner. Wij garanderen u een totale beleving van Eindhoven. Dus tijdens onze rondleiding zullen ook de meest toonaangevende gebouwen, historische plekken en markante pleintjes aangedaan worden.

Verwen uzelf en uw gezelschap met deze ontspannende, boeiende en smakelijke reis door het historische Eindhoven. Ons Walking Dinner in Eindhoven is een niet te missen vrijgezellenfeestje!

Inclusief:
– Professionele stadsgids
– Compleet en gevarieerd 3-gangen menu
– Beproefde route door Eindhoven
– BTW