020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

Maffia Moorddiner Eindhoven

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 12 personen
  • 3,5 uur
  • €60 p.p. (incl. BTW)

Bent u toe aan nieuw verrassend uitje! Het Maffia Moorddiner in Eindhoven is de happening van het moment! Bij dit fascinerende Maffia Moordspel maakt u kennis met de geheimzinnige wereld van Donnie Brasco, de illustere Don Vito Corleone en de gevreesde Tony Montana. Of wat dacht u van de dubieuze zaakjes van de familie Altobello? Dit is een succesvol arrangement voor u en uw collega’s.

Het Maffia Moorddiner in Eindhoven is sfeervol en hilarisch vanaf het eerste moment!

Eindhoven staat bekend om haar culinaire toplocaties. In het hart van deze prachtige stad hebben wij voor uw groep een sfeervolle ruimte uitgeselecteerd. Terwijl u plaats neemt en geniet van uw eerste drankje is het al hommeles. De rust wordt ineens ruw verstoord door onze ‘rechercheurs’. Deze topagenten gaan u en uw groepsgenoten flink aan de tand voelen over een recent ongeval. Een familielid van de Altobello’s is namelijk geliquideerd! Deze moord in koele bloede vond nota bene plaats in het restaurant waar u nu zit te eten! Een aantal van uw tafelgenoten wordt apart genomen en door middel van treffende aankleding en voorwerpen omgetoverd tot verdachte maffiosi. Zullen de andere deelnemers van het Maffia Moordspel achterhalen wie van de verdachten deze brute moord op het geweten heeft? Weet u uit te vogelen wat het moordwapen is en wat het motief is? Dan bent u een heel eind! Maar wie van u komt er als eerste achter?

Tussen de spelrondes door wordt er een verrukkelijk drie gangendiner geserveerd, wat uw beleving van dit arrangement compleet maakt! Bij elk gerecht kunt u kiezen uit drie varianten. Het heerlijke voorgerecht als wel het hoofdgerecht bestaan uit bijvoorbeeld vis-, vlees- of een vegetarische variant. Ook met dieetwensen houden wij graag rekening!

Aan het einde van de avond wordt gaandeweg duidelijk welke schurk deze ongekende moord heeft gepleegd. Reken erop dat deze misdadiger uit uw gezelschap direct in de boeien wordt geslagen! Het team dat de schuldige crimineel heeft aangewezen is de winnaar. Deze teamleden zijn dan geslaagd als topinspecteur en ontvangen de hoofdprijs!

Onze totaalaanpak maakt dat dit spannende Moordspel-arrangement en het topdiner in Eindhoven een van de meest succesvolle uitjes ooit is!

Inclusief:
– Zaalhuur
– Professionele acteurs/actrices
– Spelmaterialen van het Moordspel
– Compleet verzorgd 3-gangen diner
– Hoofdprijs winnend team
– BTW