020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

Hou van Holland High Tea Eindhoven

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 10 personen
  • 2,5 uur
  • €40,00 p.p. (incl. BTW)

Wees welkom bij ons Hou van Holland High Tea Spelprogramma Eindhoven. Een uitstapje vol van oer-Hollandse gezelligheid! Een Hou van Holland High Tea is de ultieme combi van een fantastisch spelprogramma en een uitmuntende High Tea. En dat alles op de meest gezellige locatie van Eindhoven.

Met speciaal gedekte tafels hebben wij uw High Tea Room sfeervol ingericht. Na binnenkomst zal onze gedreven Quizmaster u warm onthalen. Deze professionele Quizmaster deelt uw groep op in competitieve en fanatieke teams en elk team van u krijgt ook een teamcaptain. Na een uitdagende uitleg van de spelregels kan het Hou van Holland spelprogramma gespeeld worden. Als het startschot worden gegeven kan de enerverende Holland-strijd losbarsten! Wees voorbereid op een ontzettend leuke tijd in Eindhoven!

Hou van Holland Spelprogramma
Hoe is het Hou van Holland spelprogramma opgebouwd? Bloedstollende en zenuwslopende rondes volgen elkaar op. Tussen de gevarieerde speelrondes door kunt u lekker bijkomen met drankjes en versnaperingen. Want vergis u niet! U wordt tijdens deze High Tea in Eindhoven getrakteerd op een ruime keus aan appetijtelijk belegde broodjes, heerlijke scones en de meest smakelijke zoetigheden.

Het leuke aan het Hou van Holland Spelprogramma is de enorme variatie. Verschillende uitdagende thema’s volgen elkaar in hoog tempo op. Zo speelt u bijvoorbeeld een ronde in de categorie ‘algemene kennis’ maar ook is er een nostalgische muzikale ronde, en wat dacht u van een uitdagende spellingronde? Natuurlijk blijven wij u tijdens dit verblijf verwennen met thee en andere lekkernijen. Want onze grote kracht is ervoor te zorgen dat alles op rolletjes loopt gedurende het succesvolle Hou van Holland Spelprogramma in Eindhoven.

De gezellige Hou van Holland High Tea loopt tot een einde en dan neemt ook de spanning toe. Want aan het einde weten we in welk team de winnaars zitten, ofwel: de grootste Holland-kenners en kenniskanonnen. En wie zitten er in het verliezende team dat weer terug naar de schoolbanken mag?

Onze Hou van Holland High Tea is bijzonder geschikt als actief onderdeel van uw vrijgezellendag of vrijgezellenavond in Einhoven!

Inclusief:
– Ervaren Quizmaster
– Uitgebreide High Tea
– Hou van Holland spel en materialen
– Hoofdprijs voor winnend team
– Zaalhuur
– BTW