020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

Comedy Borrel Eindhoven

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 20 personen
  • 1,5 uur
  • €25,00 p.p. (incl. BTW)

Wij willen u het gedroomde vrijgezellenfeestje in Eindhoven niet onthouden! Dit is een event waarbij sfeer en gulle lach hand in hand gaan! Bij deze Comedy Borrel kunt u rekenen op al deze geweldige elementen! Uw gezelschap kan een uitmuntend vrijgezellenfeestje in Eindhoven verwachten. Tranen en buikpijn van het lachen zijn bij deze hilarische happening zeker niet uit te sluiten! Lachen, gieren en brullen dus!  Hier is de Comedy Borrel!

Humoristisch vrijgezellenfeestje Eindhoven
Wees welkom in onze knusse privé-ruimte in het bruisende hart van Eindhoven. Over dit arrangement zal nog lang worden nagebabbeld. Wij bieden u tijdens deze comedy borrel namelijk hilarische profcomedians met elk hun eigen unieke komische karakter. Rekent u op heuglijke en onnavolgbare middag vol sfeer en pret. Onze comedians (dikwijls bekend van TV) strooien met grappige anekdotes, gevatte oneliners en satirische verhalen. Zij kneden de sfeer, winden uw groep om hun vingers en bouwen een solide muur van daverende lach. Gedurende deze comedy-uren  komen tal van herkenbare en aansprekende onderwerpen voorbij. Ook zullen zij de interactie met uw gezelschap zeker niet schuwen… Deze sympathieke Comedians geven uw vrijgezellenfeest in Eindhoven die extra glans die het verdient!

En denkt u veilig te zijn met een plekje achterin? Het maakt niet uit, want onze scherpzinnige comedians pikken er zomaar iemand uit, wat doorgaans tot grote hilariteit leidt…

Inclusief:
– Zaalhuur
– Professionele stand up comedians
– BTW