020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

Moorddiner Eindhoven

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 10 personen
  • 3,5 uur
  • €60,00 p.p. (incl. BTW)

Bent u klaar voor een bloedstollend moorddiner? Dan bent u in Eindhoven op de juiste plek! Dit is uw gedroomde speldiner voor uw  vrijgezellenfeestje. Het waanzinnig spannende moordspel wordt gespeeld tijdens een gevarieerd en verrukkelijk Moorddiner bestaande uit drie gangen.

Bij aankomst op uw locatie in het gezellige Eindhoven geniet u eerst van een lekker drankje. Daarna buigt u zich gedurende het smaakvolle diner over deze raadselachtige moordzaak. Wie van uw gezelschap lukt het om met doortrapte verhoormethodes de keiharde waarheid bloot te leggen? Door middel van creatieve en gewiekste vragen zult u de cruciale antwoorden verkrijgen en steeds dichter bij de waarheid komen. Let wel goed op, want tijdens dit moorddiner is niemand te vertrouwen. Het is niet onmogelijk dat de brute moordenaar doodleuk naast u zit!

Dit fantastische meeslepende moorddiner in Eindhoven levert dolkomische en onvergetelijke situaties op…

Een spannend moorddiner in Eindhoven! 

Bij aanvang van uw gemoedelijke diner zal de rust abrupt verstoord worden door onze ‘agenten’. Deze rechercheurs vallen onaangekondigd uw restaurant binnen met een ernstige mededeling. Zij vertellen u dat er een verschrikkelijke moord is gepleegd en dat de verdachten zich in deze eetgelegenheid in Eindhoven schuil houden. Onmiddellijk wordt een aantal van uw tafelgenoten als verdachten aangewezen en apart genomen. Door middel van uiterlijke aanpassingen en voorzien van verdachte rekwisieten worden deze dubieuze figuren nog verdachter gemaakt… Tegelijkertijd wordt uw groep in rivaliserende onderzoeksteams verdeeld. Welk van deze teams vol deskundigen verdient alle lof en wint de hoofdprijs van uw enerverende Moordspel in Eindhoven?

Dit Moorddiner is het arrangement om uw ongebreidelde fantasie de vrije loop te laten. U mag zich ten volle inleven en uitleven als verdachte of als gehaaide inspecteur. Dit gedenkwaardige moorddiner in Eindhoven is een activiteit vol spanning, verrassing en pure lol.

Dit geweldige moordspel of moorddiner in Eindhoven is de ultieme manier om uw vrijgezellenfeestje kleur te geven!

Inclusief:
– Professionele acteurs
– Drie gangen menu
– Spelprogramma
– Prijs voor winnend team
– Spelmaterialen
– Zaalhuur
– BTW

Opgelet! Is uw groep kleiner dan het minimaal aantal vereiste deelnemers? Bent u bereid om te betalen voor het minimaal aantal deelnemers, dan kunt u dit Moorddiner probleemloos boeken!

Tip! Een andere gewenste locatie of een andere stad op het oog? Geen enkel punt. Wij leveren het Moordspel ook op maat. Bijvoorbeeld zonder het diner of op een locatie naar uw keuze. Bel of mail gerust voor meer info of een vrijblijvende offerte.