020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

Hou van Holland Diner Eindhoven

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 10 personen
  • 3,5 uur
  • €60,00 p.p. (incl. BTW)

Beleef het Hou van Holland Speldiner in Eindhoven. Zoekt u een perfecte combinatie van smakelijk eten en een sfeervol onderonsje met uw gezelschap! Dan is dit het ideale Speldiner waarmee u gegarandeerd een topavond tegemoet gaat. Na deze happening zult u uw tijd in Eindhoven nooit meer vergeten!

Hou van Holland Speldiner Eindhoven
U kunt rekenen op een warm onthaal in ons gezellige restaurant in Eindhoven. De eettafels zijn aanlokkelijk gedekt en wie staat er op u te wachten? Onze sympathieke en joviale Quizmaster! Zet u schrap want het Hou van Holland Speldiner in Eindhoven zal losbranden! Eerst geeft u nog uw bestelling door van een overheerlijk gerecht naar keuze. Daarna zal onze goedlachse Quizmaster onder het genot van een drankje het spel inleiden. U krijgt een animerende uitleg van het oergezellige Hou van Holland Speldiner.

Voordat we starten wordt uw groep in verschillende fanatieke teams opgedeeld. Gedurende dit ultieme Dinerspel zullen zij het beste in zichzelf omhoog halen. Soms tevergeefs en dat zal de nodige hilariteit en lachsalvo’s teweeg brengen. Tijdens een grote variatie aan spelrondes wordt uw kennis over ons oranje landje getest. Zowel algemene kennis, feitenkennis en muzikale kennis worden op de proef gesteld. Daarbij wordt ook uw uitbeeldingsvermogen uitgedaagd. Dit arrangement zal een onuitwisbare indruk op uw allen achterlaten!

Dit amusante Hou van Holland Speldiner in Eindhoven speelt u tussen de smakelijke gangen door. Maak u zich geen zorgen, want bij dit topdiner komt niemand tekort. Bovendien is er ook voor vegetariërs onder u volop keuze.

Het beste team zal na de beslissende spelrondes als glorieuze winnaar uit de bus komen! Welk team mag zich voortaan de Koningen van Holland noemen? Waar wacht u op? Speel dit speldiner in het immer gezellige Eindhoven!

Dit gevarieerde Hou van Holland Speldiner Eindhoven is uitermate geschikt als uitje voor uw bedrijf, een familiefeest of  andere groepsuitje!

Inclusief:
– Professionele en ervaren Quizmaster
– Gevarieerd drie gangen diner
– Spelmaterialen Hou van Holland Spel
– Prijs voor de winnaars
– BTW

Let goed op! het Hou van Holland diner is natuurlijk niet alleen in Eindhoven te spelen, maar in ons gehele land. Draag zelf een andere locatie aan en wij doen de rest. Laat het ons graag telefonisch of per mail weten. Onze sympathieke en behulpzame medewerkers geven u graag meer informatie of een offerte op aanvraag.

Top-tip! Is dit niet helemaal wat u zoekt en wilt u een ander amusant speldiner? Kijk gerust eens bij ons gevarieerde aanbod van toparrangementen, zoals bijvoorbeeld onze dinnergames, Popquizdiner, Moorddiner en andere uitjes. Maak uw keuze!