020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

Comedy Diner Eindhoven

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 20 personen
  • 2,5 uur
  • €55,00 p.p. (incl. BTW)

Nu is het tijd voor het feest van de lach! U bent vast wel toe aan een avond vol hilarisch entertainment, rake grappen en smakelijk eten?

Dit Comedy Diner verzekert uw gezelschap van een onvergetelijk topuitje in het bruisende hart van Eindhoven!

Een hilarisch vrijgezellenfeestje in Eindhoven
Kom binnen in ons gezellige restaurant in Eindhoven centrum. De sfeervol gedekte tafels lonken naar u. Wanneer al uw tafelgenoten hebben plaats genomen, wordt u getrakteerd op een weldadig en heerlijk 3-gangen menu. Tijdens deze topmaaltijd kunt ervan op aan dat iedereen aan zijn trekken komt. Er is voor alle aanwezigen volop keuze, bijvoorbeeld ook voor eventuele vegetariërs. Tussen de gerechten door kunt u lekker bijkletsen met uw tafelgenoten en genieten van de plezierige ambiance van dit  Comedy-arrangement.

Als de laatste gang van dit culinaire feest erop zit, dan zijn we bij de climax van deze topavond gekomen. Diverse verrassende en professionele Comedians zorgen ervoor dat uw gezelschap op zal gaan in een show vol lach en dolle pret. Uw kaakspieren krijgen het druk terwijl u de ene grap na de andere incasseert! De gevatte oneliners, de knotsgekke anekdotes en de  ongebreidelde fantasie van onze Comedians zorgen ervoor dat u niet meer ophoudt met lachen.

Dit is uw kans om bijvoorbeeld uw collega’s, vrienden of familieleden te verrassen met een fantastisch groepsuitje die zijn weerga niet kent. Vraag nu naar dit succesvolle Comedy Diner in Eindhoven en beleef het samen!

Inclusief:
– Zaalhuur
– Compleet verzorgd 3-gangen menu
– Enerverende Comedy Show met comedy-toppers
– BTW

Opgelet! Deze wervelende  Comedy Show is ook te boeken zonder diner op een locatie naar eigen keuze en ook in een andere stad naar keuze.

Tip voor anderstaligen! Heeft u Engelssprekenden in uw gezelschap? Geen punt! Deze Comedy topshow leveren wij ook op met Engelstalige profcomedians zodat iedereen het goed kan volgen!