020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

Wie is de Mol Diner Eindhoven

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 10 personen
  • 3,5 uur
  • €60,00 p.p. (incl. BTW)

U kunt niet genoeg op uw hoede zijn bij het Wie is de Mol speldiner in Eindhoven. Jazeker, dit is het meest listige en onvoorspelbare speldiner dat u in Eindhoven zult vinden. Want tijdens dit vrijgezellenfeestje mag u niemand vertrouwen! Bij het bloedstollende Wie is de Mol Speldiner kunt u uw ogen maar beter goed gericht houden op uw tafelgenoten. Gedurende dit Speldiner zal blijken dat u collega’s of vrienden slinkser en gewiekster zijn dan ooit! Voor liefhebbers van verrassende en schrikbarende uitkomsten is dit spelarrangement in hartje Eindhoven een absolute must!

Speldiner vol spanning in Eindhoven
Wij heten u van harte welkom in een speciaal en gezellig restaurant in het bruisende centrum van Eindhoven. Hier hebben wij voor u een sfeervolle privéruimte geregeld. Onze gedreven en sympathieke spelbegeleiding zorg ervoor dat u zich meteen thuis voelt. Wij voorspellen dat u met dit Speldiner een onvergetelijke topavond beleeft.

Na een wervelende introductie van uw professionele begeleiders wordt uw groep opgedeeld in concurrerende team. Alle deelnemers krijgen binnen hun team uitdagende rol toegewezen. Sterker nog: elk team krijgt ook zijn eigen  ‘Mol’! Maar wie is dit? Daar zult achter komen na diverse spelrondes! Tussen de appetijtelijke gangen van het topdiner door, zullen de Wie is de Mol spelrondes gespeeld worden.

Legio aan gewaagde opdrachten komen op u af. De creativiteit en samenwerkingsvaardigheden van uw fanatieke team zullen de doorslag geven. Slaagt u erin om met uw topteam de meeste punten te scoren?
en bent u bekend met de taak van de Mol? Die gaat namelijk  ‘per ongeluk’ en onopvallend uw zuur verdiende punten door de gootsteen spoelen. Let dus goed bij dit ‘tricky’ Speldiner in Eindhoven. Misschien is uw goedaardige tafelgenoot naast u wel die dekselse Mol?

Natuurlijk bieden wij u een gevarieerde keuze aan diverse voorgerechten, hoofdgerechten en sierlijk opgediende desserts. Vegetariërs en deelnemers met dieetwensen komen door onze ruime keuzemogelijkheid ook aan hun trekken. Wist u dat ons Wie is de mol Speldiner in Eindhoven bij uitstek geschikt is  als bedrijfsuitje, familie-uitstapje of groepsfeest? Wat let u? Bel ons!

Inclusief;
– Zaalhuur
– Compleet verzorgd 3-gangen diner
– Wie is de Mol Spel en spelmaterialen
– Enthousiaste professionele begeleiding
– Prijs voor het winnende team
– BTW