020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

Walking Brunch Eindhoven

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 10 personen
  • 3,5 uur
  • €60,00 p.p. (incl. BTW)

Maak kennis met de vele geheimen en rijke historie van Eindhoven. Deze topstad is de perfecte plek voor genieters en culinaire liefhebbers. Wij hebben een heerlijke Walking Brunch voor u samengesteld. Dit houdt in: een uitgebreide lunch gekoppeld aan indrukwekkende wandelingen in de historische Eindhovense binnenstad. Een echte aanrader als ontspannen vrijgezellenfeestje! Deze middagvariant op de Walking Dinner geeft u een rondleiding door Eindhoven op klaarlichte dag. Onze  welbespraakte enthousiaste gids verwelkomt u voor een bijzondere tour langs veel onmisbare bezienswaardigheden in Eindhoven. U groep is inmiddels compleet en nu kan de interessante en meeslepende wandeling beginnen! Dit uitstapje zal u inspireren, verrassen en goed in de smaak vallen.

Onze plezierige Walking Brunch wordt opgebouwd met drie unieke rondleiding. Elke wandeling is gekoppeld aan een smakelijke onderdeel van een overheerlijke brunch. De stadwandelingen gaan gepaard met boeiende weetjes en verrassende verhalen. Uw sympathieke gids vertelt u namelijk van alles over  Eindhoven. Zo komt de ontstaansgeschiedenis en de geografie van Eindhoven volop aan bod. Op een humoristische en levendige wijze vertelt uw begeleider u van alles over de kenmerkende gebouwen en fameuze plekjes van deze bruisende topstad. Onze professionele gids neemt u mee langs een route waarin vele pleinen, kerken en monumenten een plek krijgen. Door middel van de geestige verhalen en boeiende anekdotes van uw gids komt Eindhoven steeds meer tot leven en beleeft u een toptijd! En uiteraard kunt u onderweg alles vragen wat u wilt weten over deze Bourgondische stad!

Na de heerlijke eerste wandeling komt u aan bij een pittoresk restaurant. U bent toe aan het eerste deel van de appetijtelijke brunch. Wanneer de gerechten genuttigd zijn,  gaat de  Walking Brunch Eindhoven verder langs onze uitgekiende route. Nu is het prachtige historische centrum aan de beurt. En na de allerlaatste korte wandeling gaat u samen met uw gezelschap volop genieten van het slotgerecht van deze topbrunch.

Wij schetsen  u graag een beeld van de opbouw van dit afwisselende arrangement. Kijk hieronder naar ons voorbeeldschema. Overigens mag u de starttijd in goed overleg met ons aanpassen naar uw eigen voorkeur.
10:30 Wandeling
11:15 Deel I brunch bij Restaurant I
12:00 Wandeling
12:30 Deel II brunch bij Restaurant II
13:30 Wandeling
14:00 Deel III brunch bij Restaurant III

Geef uw gezelschap bestaande uit vrienden of familie een topbeleving met dit nostalgische arrangement Eindhoven.

Inclusief:
– Professionele topgids(en)
– Smakelijke 3-gangen brunch
– Beproefde route in Eindhoven
– BTW