020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

Tapas Tour Eindhoven

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 10 personen
  • 3,5 uur
  • €60.00 p.p. (incl. BTW)

Combineer uitgebreid eten en wandelen en boek ons sfeervolle Tapas Tour in Eindhoven. Het groepsuitje bij uitstek! Voor u hebben we een aantal verrassende restaurants geselecteerd en zo geven wij uw verblijf in het gezellige Eindhoven een zuidelijke tint. Dit voortreffelijke arrangement prikkelt al uw zintuigen en voert u langs het beste wat Eindhoven te bieden heeft. Wij geven u een beeld van onze smaakvolle Tapas Tour. Drie indrukwekkende wandelingen koppelen wij aan drie knusse tapasrestaurants in de gezellige binnenstad van Eindhoven. Deze succesvolle Tapas Tour is de ultieme uitstap voor groepen die een Walking Dinner met een Zuidelijke twist willen beleven!

De Tapas Tour gaat van start vanaf een plek in het hart van Eindhoven. Uw joviale en deskundige gids staat al op u te wachten. Gaandeweg zal deze gedreven topgids u inspireren met verhalen over de rijke historie van Eindhoven. Deze sympathieke begeleider deelt met uw gezelschap veel grappige weetjes en boeiende anekdotes. Al deze wetenswaardigheden maken uw beleving compleet. De Tapas Tour in Eindhoven betekent niet alleen een gezellige en sfeervolle tijd, maar ook een enerverende en interessante tijd!

We starten vanaf de binnenstad richting het eerste gezellige restaurant. Na een warm welkom geniet u van een bijzonder smakelijk voorgerecht. Een ruime variatie aan hapjes komen voorbij. Zowel bekende als minder bekende tapasgerechten zullen uw gemoed verblijden. En met specifieke dieetwensen houden wij uiteraard rekening. Er zijn bijvoorbeeld vlees-, vis- en vegetarische hapjes, dus voor ieder wat wils.

Na deze succesvolle start, gaat de tocht verder met een tweede nostalgische wandeling, waarna u in een ander sfeervol Eindhovens restaurant van het hoofdgerecht zal genieten. Gedurende het hoofdgerecht wordt er lekker bijgeklets over alles wat uw groepsgenoten hoorden en zagen tijdens deze meeslepende wandelingen.

De slotwandeling is net zo boeiend en onthullend als de eerste twee. Bij het laatste Mediterraanse restaurant wordt u beloond met een heerlijk nagerecht. U bent voldaan van de prachtige wandelingen en nu bent u klaar voor het dessert.  Deze heerlijke sfeer en samenzijn kan nog best eens leiden tot lang natafelen, en waarom niet?

Om u een beeld te verschaffen van de mogelijke opbouw van de Tapas Tour, hieronder een schema die u als voorbeeld kunt aanhouden. Uiteraard kan naar uw eigen voorkeur de starttijd worden bepaald.
17:00 Wandeling
17:45 Voorgerecht bij Restaurant I
18:30 Wandeling
19:00 Hoofdgerecht bij Restaurant II
20:00 Wandeling
20:45 Nagerecht bij Restaurant III

Laat de organisatie van uw uitstap of uitje door ons verzorgen en wij nemen uw groep mee op een Mediterrane reis door het unieke Eindhoven. Onze Tapas Tour Eindhoven is een succesvol en sfeervol groepsuitje!

Inclusief:
– Professionele gids(en)
– Bezoek aan 3 tapas-restaurants
– 3-gangen diner
– BTW