020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

Pokerdiner Eindhoven

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 10 personen
  • 3,5 uur
  • €60,00 p.p. (incl. BTW)

Zin in het Pokerdiner in Eindhoven? Dit Poker-arrangement biedt u een toptijd tijdens uw vrijgezellenfeestje! Het is tijd om uw pokerface op te zetten en uw tafelgenoten eens goed af te bluffen. Maak u klaar voor een sfeervol en spannend uitstapje in Eindhoven!

(Ver)bluffend Speldiner in Eindhoven
Dit Pokerdiner trappen we af in een speciaal restaurant in het gezellige hart van Eindhoven. U wordt hartelijk ontvangen door onze sympathieke en deskundige pokerinstructeur.

Deze rot in het vak zal u alle ins en outs van dit populaire Pokerspel leren. De meest effectieve ”pokertips en pokertricks” gaan gedurende deze onderhoudende workshop aan bod komen! Na een enerverend uitleg van regels gaat u het opnemen tegen uw gezelschap. U speelt samen met uw vrienden en familie het illustere Poker. Wie van u is gewapend met de allerbeste pokerface en wie valt bij elke grijns steeds weer door de mand?

Tijdens dit sfeervolle Pokerdiner in de prachtige Eindhovense binnenstad zullen wij u natuurlijk ook flink in de watten leggen. Want deze onvergetelijke avond is  uiteraard niet volledig zonder het overheerlijke diner. Direct na het bloedstollende pokertoernooi voorzien wij u van een verrukkelijk 3-gangen diner. Schenk uw gezelschap een totaalbeleving met dit compleet door ons verzorgde Poker-arrangement in Eindhoven. Ons Poker Speldiner in Eindhoven is bij uitstek geschikt als vrijgezellenuitstapje of ander groepsuitje! Poker is een gokspel, maar dit arrangement niet! Dit is een gegarandeerd succes!

Inclusief:
– Zaalhuur
– Professionele instructeur en spelmaterialen
– Prijs voor de winnaar van het Pokerspel
– Compleet verzorgd 3-gangen menu
– BTW

Een goede tip! Het is ook mogelijk om enkel de pokerworkshop aan te vragen. Deze succesvolle workshop is het hele jaar door te boeken voor elke dag en tijdstip naar keuze!