020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

Poker Workshop Eindhoven

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 10 personen
  • 2,5 uur
  • €25,00 p.p. (incl. BTW)

Poker is het meest populaire kaartspel van dit moment. Doe dus mee en beproef je geluk! Dit fantastische uitstapje in Eindhoven wordt geleid door een ervaren pokeraar die u de geheimen van dit immens populaire spel zal verklappen. Na deze enerverende Poker Workshop kent dit waanzinnige kaartspel geen geheimen meer voor u en uw gezelschap. Wie weet raakt u wel verslaafd?

In een gezellige toplocatie in Eindhoven zal onze professionele pokerinstructeur u hartelijk verwelkomen. Uw pokerleraar opent de  Workshop met een aanstekelijke uitleg over het beruchte Pokerspel. Met deze wervelende inleiding maakt hij u wegwijs in de wilde wereld van het pokeren. Diverse tactieken en strategieën komen hierbij voorbij. Onze hartelijke instructeur staat uiteraard paraat om alle brandende vragen te beantwoorden. Nu de beginselen duidelijk zijn, is het tijd voor de onvermijdelijke Pokercompetitie. Tijdens dit bloedstollende toernooi haalt u alles uit de kast om uw tafelgenoten een loer te draaien. Lukt het u om hen af te bluffen en hen kaart voor kaart alle hoeken van de tafel te laten zien? Of bent u per ongeluk zelf de pineut?

Op het eind van deze succesvolle poker workshop wordt duidelijk wie van uw groep de beste pokerface heeft!

Inclusief;
– Professionele pokerinstructeur
– Professionele pokertafel(s)
– Materialen: poker chips & speelkaarten
– Hoofdprijs voor de lucky winnaars
– Zaalhuur
– BTW